Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Liberecký trenér vede baseballové kadety na evropském šampionátu

Jako hlavní kouč baseballové reprezentace kadetů působí liberecký trenér Jan Drábek na evropském šampionátu v Chocni. Ten startuje právě dnes a Češi obhajují zlaté medaile z loňska.

 


Česká reprezentace se v dějišti šampionátu sešla už neděli a střihla si krátké soustředění. Při něm dokázala dvakrát porazit jihomoravský výběr Little league. „Proti celku, který ještě před nedávnem nad žáky suverénně vyhrával, se mladému nároďáku dařilo. Nejdříve reprezentanti vyhráli v divoké přestřelce 20:14 a druhý zápas se jim podařilo otočit až v dohrávce utkání dvoubodovým homerunem na konečný stav 6:5 pro Českou republiku,“ popsal oba zápasy Jan Drábek.

Samotné mistrovství začíná už dnes v 17 hodin. "Hned poté nastoupíme ke svému prvnímu utkání na letošním mistrovství Evropy proti Bělorusku,“ dodal trenér.

Všechny zápasy českého národního týmu začínají v 18:00 hodin. Od středy do neděle se Češi postupně utkají s Běloruskem, Litvou, Rakouskem, Slovinskem a Ruskem. Závěrečný duel šampionátu proti sobě svede dva účastníky posledních finále ME, Českou republiku s Ruskem, což slibuje zajímavý souboj o evropský trůn.

Autoři

Štítky trenér, Choceň, Česko, Bělorusko, Rusko, Rakousko, Litva, Slovinsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký trenér vede baseballové kadety na evropském šampionátu  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.