Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ostatní sporty

FOTO: Slavík opět obhájil titul, tisíce lidí řvaly nadšením

Tomáš Slavík již po šesté vyhrál závod ve fourcrossu JBC 4X Revelations na své domácí trati. Za oblíbenou akcí na Dobrou Vodu v Jablonci nad Nisou vyrazily tisíce příznivců akčního závodu.

JBC 4XRevelations 2018

Sobota, 14. července 2018, 23:08

JBC 4XRevelations 2018
JBC 4XRevelations 2018
Kondoři se po malých krůčcích vrací zpět k dospělému basketbalu

Dva roky, přesně tak dlouhá přestávka byla v klubu Kondoři Liberec na pozici mužského basketbalu. Klub, který ještě v ročníku 2008/2009 působil v Mattoni NBL, po prodeji licence do Brna zažil prudký pád, několik sezon na chvostu 1.ligy a v létě...

Na Dobré vodě budou opět létat bikeři z celého světa

Již ve čtvrtek začnou brázdit svahy jabloneckého bikeparku první jezdci šestého ročníku JBC 4x Revelations. Návštěvníci se mohou těšit na skvělou podívanou s novinkami na trase.

Jan Kopecký zvítězil na Rally Bohemia pošesté v řadě

Jubilejní 45. Rally Bohemia skončila šestým vítězstvím v řadě pro posádku továrního týmu ŠKODA Motorsport Jan Kopecký – Pavel Dresler. Druhé místo obsadili Václav Pech – Petr Uhel. O třetí příčku probíhal v nedělní etapě dramatický souboj hned...

Liberec se chystá na olympiádu. Příští rok dorazí nejlepší mladí sportovci Česka

Podepsáno, potvrzeno. Hry IX. letní olympiády dětí a mládeže 2019 se uskuteční v Libereckém kraji. Zástupci všech stran ve středu podepsali smlouvu o pořadatelství a bylo odhaleno logo Her. Olympiádu bude příští červen hostit Liberec, Jablonec a...

Rally Bohemia se vrací. V sobotu se přežene kolem Ještědu

Po letech se jeden z nejznámějších automobilových závodů u nás vrací opět do Liberce, a to rovnou na Ještěd. Osmikilometrová rychlostní zkouška startuje v Horním Hanychově a končí v Křižanech. Silnice bude celý den uzavřená pro normální provoz.

A-STYL oslavil kulaté narozeniny. Narozeninová show roztančila arénu

Narozeninová megaparty plná radosti, emocí a především špičkových tanečních výkonů – taková byla letošní A-STYL show. Největší taneční škola v Liberci totiž oslavila tento víkend 20 let od svého založení ve vyprodané Home Credit Aréně.

Medailové žně v České Lípě ukončily jarní sezónu libereckých karatistů

Více než důstojně se se školním rokem rozloučili karatisté libereckého oddílu Gryf. Na krajském přeboru v České Lípě vybojovali celkem pět zlatých, šest stříbrných a patnáct bronzových medailí.

FOTO: Biatlonisté v Břízkách závodili na horských kolech. Vyhráli Davidová a Moravec

Republikový šampionát v biatlonu na horských kolech proběhl v sobotu dopoledne v biatlonovém areálu v jabloneckých Břízkách. Zúčastnilo se ho přes sto závodníků včetně olympioniků Moravce, Vítkové, Václavíka nebo Davidové.

Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.