Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Přípravy Ještěd SkyRace vrcholí, poslední volná startovní čísla mizí raketovým tempem

Jen zhruba čtyři desítky volných startovních čísel zbývají pro zájemce, kteří se chtějí zúčastnit Ještěd SkyRace 2017®. Otvírák tuzemské skyrunningové sezony startuje už 15. dubna a s ubývajícím časem přímo úměrně mizí také startovní čísla. Podle pořadatelů se mají závodníci na co těšit.

„Na trati díky silné zimě ještě bude v určitých partiích sníh, takže se závodníci můžou těšit na hodně zajímavý terén po celé délce závodu,“ říká ředitel závodu Jan Dušánek.

PSALI JSME: Na Ještěd se opět sjede česká skyrunningová špička

V těchto dnech vrcholí nejen přípravy na samotný závod, ale také na doprovodný program. Pytloun Catering připraví masové, vegetariánské i veganské jídlo. Zajímavá odměna čeká také na všechny vytrvalce. Pokud se vám podaří oběhnout celou trasu Ještěd SkyRace® 2017 a ve výsledkovém vysvědčení najdete osmičku na libovolné pozici svého cílového času, dostanete za cílovou čarou svůj nový pár kompresních podkolenek INOV-8.

Už teď je jisté, že se na sever Čech sjede kompletní česká špička v čele se jmény jako Tomáš Lichý, Pavel Brýdl, Jan Zemaník. Mezi ženami se na start postaví Zuzana Kocumová, Zuzana Krchová i Lada Štalzerová.

Na www.jestedskyrace.cz najdete i speciální mapku pro diváky - s vyznačenými nejlepšími místy pro sledování závodu a fandění svým favoritům.

Na více než pětadvacetikilometrovou trať s převýšením kolem 1600 metrů vyrazí nejen profi běžci, ale také hobíci, kteří se během baví. „Trasa bude drobně pozměněna. Přidáme trochu na obtížnosti a atraktivnosti a vynecháme ono zmiňované problematické křížení na Ještědu. Novinky na trati budou vlastně tři,“ shrnul ředitel závodu. 

Foto Facebook/Ještěd SkyRace

Štítky Ještěd, Zuzana Kocumová, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přípravy Ještěd SkyRace vrcholí, poslední volná startovní čísla mizí raketovým tempem  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.