Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pátý ročník akce Běh nás baví vyhrály děti z chrastavské školky

Výjimečné sportovní chvíle si ve středu užily děti z patnácti školek z celého Libereckého kraje na pátém ročníku akce Běh nás baví, kterou každoročně pořádá liberecká taneční škola A-STYL. Na startovní čáru běhu na 40 metrů se jich postavilo 531, ti nejlepší si odnesli medaile, všichni pak poháry a diplomy.

„Běh nás baví umožňuje již malým dětem zažít atmosféru podobnou vrcholným sportovním událostem,“ uvádí za pořadatele Lucie Jakubcová z A-STYLu. „Na úvod nastupují týmy jednotlivých školek tak, jak je zvykem třeba na olympijských hrách, nechybí ani státní hymna a slavnostní vyhlašovací ceremoniál.“

„Akce se nám moc líbí, jsme rádi, že podporuje sportovního ducha dětí. Navíc celý den si moc užijeme, děti se každý rok velice těší. Rádi přijedeme i příští rok,“ zhodnotila den Míla Suková, ředitelka MŠ Nové Město pod Smrkem.

Kromě individuálních medailí byly oceněny i nejrychlejší školkové týmy. Vítězem kategorie nejrychlejší školka se stala MŠ Chrastava, druhá skončila MŠ Beruška, třetí pak MŠ Kytička.

Autoři | Foto archiv pořadatele

Štítky Liberecký kraj, olympijské hry, MŠ BERUŠKA, Nové Město pod Smrkem, Chrastava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátý ročník akce Běh nás baví vyhrály děti z chrastavské školky  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.