Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladí Kondoři před vstupem do extraligy vyhráli turnaj v Polsku

Juniorský výběr basketbalových Kondorů z Liberce si připsal zajímavý úspěch, když ovládl turnaj v polské Zieloné Góře. Kondoři právě s několika týmy z Polska navázali spolupráci, která zahrnuje i oboustranné trenérské stáže. Několik hráčů také zaujalo natolik, že by mohli k našemu severnímu sousedovi odejít na zkoušku.

Kondoři v turnaji ani jednou neprohráli, když si postupně poradili s domácím týmem, Chromik Žáry, MKS Dąbrowa Górnicza, SMS Szkoła Marcina Gortata Łódź a druhým domácím výběrem, který byl však složen z kadetů, tedy o rok mladších hráčů.

„Turnaj nesl kvalitní sportovní úroveň, který byl srovnatelný s naší extraligou, takže se jednalo o dobrý test,“ řekl hlavní trenér kondorů Tomáš Masár.

Kromě týmového výkonu zaujaly i individuality. Na dva hráče přišla pozitivní reference s možností try-outu u polských mistrů. „Jedná se tedy o nastolený trend, který se v klubu snažíme držet a tím je rozvoj individuálních kvalit hráče nad výsledky,“ dodal trenér.

Autoři | Foto BK Kondoři Liberec

Štítky Kondoři, basketbal, Liberec, Polsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladí Kondoři před vstupem do extraligy vyhráli turnaj v Polsku  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.