Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Do Liberce míří nejlepší mladí šermíři z celé Evropy. Blíží se druhý Babylon Cup

Druhý ročník šermířského turnaje pro kategorie do 14 let se koná opět v Liberci v centru Babylon. Letos se navíc můžete těšit na exhibici nejlepších českých reprezentantů, včetně olympionika Jiřího Berana. Exhibice bude pro širokou veřejnost a bude zdarma, v sobotu 21. října v 19:00 v sálu Expo.

Již první ročník turnaje přilákal do Liberce přes 140 nejlepších evropských šermířů, kteří se utkali ve čtyřech kategoriích – fleret chlapci, fleret dívky, kord chlapci a kord dívky. „Ve všech kategoriích bude mít liberecký oddíl ŠERM Liberec své zástupce," řekl z pořádajícího klubu Šerm Liberec Ondřej Ploch.

 Základní skupiny začínají v 9:00 v sobotu i v neděli, v 16:30 budou finálové zápasy na podiu. Vstup na zápasy i na večerní exhibici zdarma.

Turnaj je ojedinělý v ČR svojí zahraniční účastí i kvalitou organizace. Letos se můžete těšit na exhibici olympionika Jiřího Berana, který získal několik ocenění za fair-play gesto na OH v Riu (2016). Přijďte fandit libereckým šermířům a večer pro podpis od Jiřího Berana.

Tisková zpráva

Štítky Babylon cup, Liberec, šerm, Centrum Babylon Liberec, šermíř, Evropa, Jiří Beran, Světová výstava, Česko, Rio de Janeiro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Liberce míří nejlepší mladí šermíři z celé Evropy. Blíží se druhý Babylon Cup  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.