Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Předpověď počasí na Jizerskou 50: Tepoty těsně pod nulou, sněžení nelze vyloučit

Dobré zprávy hlásí meteorologové z Českého hydrometeorologického ústavu pár hodin před startem 51. ročníku prvních závodů ČEZ Jizerské 50.

V pátek ráno se pohybuje teplota v Bedřichově kolem -2°C, během dne vyleze těsně nad nulu, ve výšce nad 900 metrů by měl vydržet celodenní mráz. Většina trati bude pravděpodobně pokryta popraškem nového sněhu. Během dne se bude oblačnost postupně protrhávat a na odpolední Volkswagen Bedřichovskou třicítku by mohlo zasvítit i sluníčko.

V sobotu ráno by mělo být v Bedřichově kolem -5°C, přes den teplota vyleze nejvýše k nule. Sněžit nejspíše nebude a obloha bude oblačná. Občas by mělo na závodníky vykouknout také sluníčko.

Předpověď na neděli vypadá zatím podobně jako na sobotu. Nelze vyloučit slabé sněžení. Předpověď na víkend budeme i nadále upřesňovat.

Tisková zpráva

Štítky Jizerská 50, Jizerské hory, lyžování, běh na lyžích, Jizerská padesátka, ČEZ, Český hydrometeorologický ústav, Volkswagen, Bedřichov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předpověď počasí na Jizerskou 50: Tepoty těsně pod nulou, sněžení nelze vyloučit  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.