Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Titul republikového šampiona i foto s olympijským vítězem. Střelcům se dařilo v Plzni

V Plzni se 24. března konalo MČR mládeže ve střelbě ze vzduchových zbraní leže. Na tuto prestižní akci se za SSK Liberec nominovalo 11 mladých střelců. O jejich výkonnosti svědčí medaile a poháry z různých soutěží, kterých se klub během sezóny zúčastnil. Konkurence byla během celé sezóny velká a nikdo se neodvážil tipovat, komu se podaří vystoupit na stupínky vítězů. Střelcům SSK Liberec se nakonec se podařilo získat zlatou, stříbrnou i bronzovou medaili.

V kategorii dívek do 14 let se mistryní ČR stala Kateřina Mikulčíková, která do finále postoupila z pátého místa v základním závodu. Do finále ze třetího místa postoupila i Klára Boháčková, která tuto pozici obhájila a získala tak bronzovou medaili.

V kategorii do 14 let družstvo stejného klubu v sestavě Klára Boháčková, Kateřina Mikulčíková a Vojta Záborec vybojovalo stříbrnou medaili!

Ani ostatní střelci SSK Liberec si na Mistrovství ČR ostudu neudělali, o čemž svědčí jednak osobní rekordy některých střelců a u ostatních potvrzení dosavadní výkonnosti. V kategorii VzPu chlapci do 12 let nastříleli Petr Trnovský 309,6 bodu (9. místo), Jakub Mládek 308,8 bodu (11. místo), Michal Malinovský 305,5 bodu. V kategorii VzPu chlapci do 14 let nastříleli Vojta Záborec 312,1 bodu, Petr Herrmann 308,1 bodu, Vojta Jungmann 295,7 bodu. V kategorii VzPu dívky do 14 let nastřílely Klára Boráčková 315,8 bodu, Katka Mikulčíková 315,2 bodu, Adéla Vaněčková 311,1 bodu, Nikča Regnerová 311,0 bodu a Aneta Cimmermanová 309,2 bodu.

S mladými střelci se na stupních vítězů vyfotil olympijský vítěz Libor Kůrka.

Autoři | Foto SSK Liberec

Štítky SSK Liberec, střelci, MČR, šampionát, Plzeň, Sportovně střelecký klub Liberec, Česko, olympijský vítěz, Petr Herrmann

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Titul republikového šampiona i foto s olympijským vítězem. Střelcům se dařilo v Plzni  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.