Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Ve Vesci vzniklo hřiště na fotbalgolf. Nabízí osmnáct jamek

Kombinace fotbalu a golfu, to je stále ještě poměrně mladý sport fotbalgolf, který ale získává stále víc fanoušků. Nové hřiště nyní vzniklo i ve sportovním areálu ve Vesci. V sobotu 28. dubna se tu odehrál zahajovací turnaj, kterého se zúčastnilo šedesát hráčů.

Hřiště má plnohodnotných osmnáct jamek se vzdáleností od 25 do 200 metrů, celková délka hřiště je asi jeden a půl kilometru.

Areál je otevřený každý den od 9 do 19 hodin. „K dispozici mají hráči kompletní zázemí, šatny, sprchy a občerstvení, vše přímo u hlavního parkoviště,“ provozovatel hřiště Martin Bartoš.

Jamky zahrnují přírodní, ale i umělé překážky, podobné například minigolfu. Hraje se fotbalovým míčem a hráči se snaží, na co nejméně kopů dostat míč do jamky. Jamka má rozměr od 55 centimetrů do 65 centimetrů. Počty kopů za jednotlivé jamky si hráči zapisují do scorekarty, kde po absolvování 18-té jamky určí vítěze.

Více o areálu najdete tady.

Autoři | Foto MML/Jan Král

Štítky Vesec, fotbalgolf, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Ve Vesci vzniklo hřiště na fotbalgolf. Nabízí osmnáct jamek  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.