Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Liberečtí tanečníci posbírali 20 medailí z postupových republikových soutěží

Jedenáct zlatých, šest stříbrných a 3 bronzové medaile přivezli tanečníci z TK Koškovi Liberec z postupových soutěží, které se konaly o uplynulém víkendu v Praze a Nymburku a v úterý v Hořicích.

Filip Činčura a Karolína Petříčková ve svých kategoriích ve standardních a latinsko-amerických tancích vybojovali 2 zlaté, 2 bronzové a 1 stříbrnou medaili. Ve stejné výkonnostní třídě tančil i sourozenecký pár Vít a Karolína Zábranská, kteří si ve standardních tancích vytančili bronzovou medaili.

Hojně zastoupená a na medaile bohatá byla výkonnostní třída D. O 3 zlatá a 2 stříbrná umístění se postaral pár Adam Višnovský a Kateřina Kloučková. 2 zlata za standard pak bral Valentýn Jakubík s Adélou Hájkovou. Poslední soutěží v kategorii Junior II D latina si pár Patrik Kotronias a Valentýna Plischkeová svým vítězstvím v úterý v Hořicích zajistil postup do vyšší třídy C. V této třídě již tančí standardní tance a za svůj výkon získal stříbrnou medaili.

Pár Lukáš Kotronias a Eleni Futerová získal za standard zlato a stříbro za latinu v kategorii mladších juniorů C. Stříbro za latinu bral v této kategorii i náš dospělý pár Filip Tomín a Kamila Kaňková. „Zastoupení jsme měli v dospělé kategorii i ve třídě B, kde pár Jan Košek a Barbora Drahoňovská vyhráli v Hořicích jak standardní, tak i latinskoamerické tance,“ řekla vedoucí klubu TK Koškovi Šárka Burešová.

Tisková zpráva

Štítky Koškovi, tanec, soutěž, Jan Košek, Hořice, Praha, Liberec, stříbrná medaile, Nymburk, tanečník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí tanečníci posbírali 20 medailí z postupových republikových soutěží  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.