Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Liberečtí B-Soul vezou z republikového šampionátu titul

B-Soul academy Liberec, jinak také s titulkem AKADEMIE S DUŠÍ, která se zabývá street dance neboli pouličním tancem, vyslala na víkendové Mistrovství České republiky 24 tanečníků a tanečnic. A s jakým výsledkem a zážitkem se mohli vrátit domů? Z Brna si dovezli krásné 8. místo, s formačkou Moje noha, jedna z mnoha v kategorii street dance extraliga malé formace jejímž choreografem je Danny Jakubec.

„Dalším parádním umístěním, v tak nabité kategorie, kde konkurence byla obrovská, bylo místo 6., choreografie s názvem What you say, James?, kterou má pod svým dohledem lektor B-Soul Lucaso Jakubec," řekla Lucie Maděrová z B-soul academy.

Poslední letošní soutěžní choreografií, která ovládla jak sobtoní Mistrovství ČR, tak z minulého měsíce i Mistrovství Čech, byla juniorská choregorafie Sheila in da house, pod vedením Romči Barešové, která v Brně získala titul Mistra ČR ve své kategorii.

„Děkujeme všem za neuvěřitelnou podporu a těšíme se až společně vytvoříme další takové taneční zážitky," dodala Maděrová.

Autoři | Foto Czech Dance Masters

Štítky Czech Dance Masters, B-soul, tanec, Česko, Brno, Liberec, tanečník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Liberečtí B-Soul vezou z republikového šampionátu titul  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.