Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Gryf veze z Loun 23 medailí: 8 zlatých, 10 stříbrných a 5 bronzových

Celkem 23 medailí vybojoval liberecký karatistický oddíl Gryf o víkendu ve 2. kole Ústeckého regionálního poháru, který je nominačním pro Mistrovství ČR. Navíc si Gryf z Ústí nad Labem odváží stříbro pro 2. nejúspěšnější klub turnaje.

V disciplíně kata zazářila hlavně starší žákyně Míša Vaškovská, která si svými vyrovnanými výkony řekla o příčku nejvyšší. Další zlato bral z mladších žáků Antonín Chudoba, bronz pak v kategorii starších žákyň Eliška Fibichová. Další katařskou medaili – stříbrnou – přidal i kata tým starších žáků ve složení David Vedral, Marek Frinta, Filip Flajšinger.

V kumite byla medailová sklizeň ještě bohatší: 6 zlatých, 9 stříbrných a 4 bronzové. „Moc se mi líbila Míša Vaškovská, které se podařilo ve finále zápas otočit a nakonec vyhrát. A pak se také dobře prali Marek Frinta a Nikola Radostová. Oba vyhráli i díky tomu, že poslouchali, co mají dělat,“ hodnotí výkony svých svěřenců trenér Filip Dittrich.

Zlaté medaile si ze závodů kromě Míši, Nikoly a Marka odvezli také Lukáš Cyprián, Nikola Šímová a Jakub Thoma. Stříbro patřilo Vojtovi Boháčovi, Markovi Bourovi, Fandovi Chudobovi, Tomáši Dittrichovi, Filipu Flajšingerovi, Elišce Fibichové, Sofii Mazur, Vaškovi Chudobovi a Davidu Vedralovi. Třetí příčky obsadili Antonín Chudoba, Diana Fantová, Jakub Mikule a Jan Thoma.

Příští víkend čeká na karatisty Gryfu další nominační závod, tentokrát Národní pohár v Lovosicích, týden poté pak 3. kolo Ústeckého regionálního poháru. Tím se závodní sezóna před prázdninami uzavře. Celý oddíl se pak ještě před létem sejde na společném sjíždění Jizery na raftech.

Autoři | Foto GRYF Liberec

Štítky GRYF, Liberec, karate, Louny, Česko, Ústí nad Labem, Josef Thoma

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gryf veze z Loun 23 medailí: 8 zlatých, 10 stříbrných a 5 bronzových  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.