Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Biatlonisté v Břízkách závodili na horských kolech. Vyhráli Davidová a Moravec

Republikový šampionát v biatlonu na horských kolech proběhl v sobotu dopoledne v biatlonovém areálu v jabloneckých Břízkách. Zúčastnilo se ho přes sto závodníků včetně olympioniků Moravce, Vítkové, Václavíka nebo Davidové.

Nejprve šli na řadu žáci a junioři, po nich pak junioři společně s dospělými. A bylo se na co dívat. Elitní kategorie startovaly hromadně, což pro diváky bylo velmi atraktivní.

Nejprve vyrazili na trať sprintu juniorky a ženy a stylem start cíl vyhrála Markéta Davidová. Ta až na druhou střelbu jela společně s Veronikou Vítkovou, ale právě střelba ve stoje rozhodla, když Vítková udělala dvě chyby a nakonec dojela čtvrtá. „Dvě chyby na stojce jsou zkrátka moc,“ hlásila Veronika Vítková po dojezdu.

Naopak velmi spokojená byla druhá Jislová, která odstřílela obě položky za nula. „Střelbu zachovat a vylepšovat běh,“ prozradila další cíle Jessica Jislová.

Mužský závod už po několikáté ovládl Ondřej Moravec, který uspěl především čistou střelbou, do cíle pak dojel osamocený.

Autoři | Foto

Štítky biatlon, Břízky Ondřej Moravec, Veronika Vítková, Jablonec, Ondřej Moravec, Markéta Davidová, sportovní střelba, horské kolo, Jessica Jislová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Biatlonisté v Břízkách závodili na horských kolech. Vyhráli Davidová a Moravec  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.