Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

A-STYL oslavil kulaté narozeniny. Narozeninová show roztančila arénu

Narozeninová megaparty plná radosti, emocí a především špičkových tanečních výkonů – taková byla letošní A-STYL show. Největší taneční škola v Liberci totiž oslavila tento víkend 20 let od svého založení ve vyprodané Home Credit Aréně.

Výjimečná byla letošní A-STYL show zejména pro zakladatelku a hlavní lektorku taneční školy A-STYL Lucii Jakubcovou. „Letošní show pro mě byla příležitostí se zastavit a zavzpomínat na celé to 20 leté období. Zhruba po deseti letech jsem si také dovolila celou show sama odmoderova," řekla Lucie Jakubcová.

Podle ní byla plná vzpomínek a ty vždy autenticky podá pouze někdo, kdo všechny ty okamžiky sám prožil. „Dlouho jsem také přemýšlela, zda budeme zvát hosty, kteří A-STYLU budou gratulovat, ale nakonec jsem se rozhodla, že sami A-STYLÁCI nejlépe vědí, co si přejí, kam chtějí směřovat. Takže celou letošní A-STYL show zvládli A-STYLÁCI sami, a já jsem na ně pyšná,“ dodala.

Celkem se letos v aréně představilo na 550 tanečníků všech věkových i tanečních kategorií. K vidění byly akrobatické prvky cheerleaders, výborné sportovní výkony aerobiček či originální choreografie jazz dance nebo street dance.

„Všechna vystoupení byla úžasná, naši svěřenci do jednoho ukázali, že za uplynulý rok udělali velký kus práce a já jsem na ně na moc pyšná. Velký dík patří ale zejména všem A-STYL lektorům, kteří do své práce dávají své srdce, a to je pak z vystoupení cítit,“ uzavřela Lucie Jakubcová.

Tisková zpráva

Štítky A-STYL, Liberec, show, tanec, narozeniny, aréna, Home Credit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

A-STYL oslavil kulaté narozeniny. Narozeninová show roztančila arénu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.