Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tenisový Svijany Open láká na české reprezentanty i osm hráčů světové dvoustovky

Už příští týden se do Liberce začnou sjíždět tenisté z celého světa. Blíží se další ročník výborně obsazeného challengeru ATP mužů Svijany Open. Mezi hlavní lákadla patří čeští reprezentanti Pavlásek s Rosolem nebo Ital Bolelli, který má ve sbírce titul ze čtyřhry na grand slamu Australian Open.

Ostré zápasy začnou na dvorcích LTK Liberec u zoo v sobotu 28. července, finále je pak na programu o týden později v neděli 5. srpna.

Loňský titul bude obhajovat třicetiletý Portugalec Pedro Sousa, aktuálně 131. hráč žebříčku ATP. Startovat budou i vítězové předchozí ročníku Svijany Open Tobias Kamke z Německa a Slovák Andrej Martin.

Pikantní je účast maďarské dvojky Attily Balasze, který se může postavit domácím reprezentantům Pavláskovi s Rosolem v zářijovém daviscupovém souboji v Budapešti.

Do Liberce se z účastníků z minulých ročníků letos opět přihlásili Brazilec Clezar, Ignatik z Běloruska, Lestienne z Francie, Španěl Ojeda Lara nebo semifinalista čtvrtého ročníku Václav Šafránek z Brna.

Startovní listina ještě není uzavřena, přibýt tak mohou další zajímavá jména.

Autoři | Foto LTK Liberec

Štítky Svijany Open, tenis, Liberec, LTK Liberec, Pavlásek, Rosol, Bolelli, Asociace profesionálních tenistů, Australian Open, Svijany, Pedro Sousa, Davis Cup, Tobias Kamke, Andrej Martin, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tenisový Svijany Open láká na české reprezentanty i osm hráčů světové dvoustovky  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.