Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Všechny trasy Jizerské 50 RUN pořadatelé uklidili hned po závodě

2072 závodníků si zaběhlo letní verzi legendární Jizerské 50. Bezprostředně po skončení závodu Jizerská 50 RUN proběhl úklid na všech třech trasách a v jejich okolí. Pořadatelé důkladně uklidili veškerý odpad, který se v nádherném prostředí CHKO Jizerské hory objevil nejen během závodu, ale také v průběhu letní sezony.

Jizerská 50 RUN je součástí seriálu Běhej lesy. Generálním partnerem populární série jsou Lesy České republiky. Společným cílem projektu je kromě závodních zážitků také edukace obecné veřejnosti, jak se správně chovat v prostředí lesa. Pořadatelé tak šli závodníkům tím nelepším možným příkladem.

„Všechny naše závody probíhají v nádherných přírodních lokalitách a naším úkolem je, aby se jich konání závodu dotklo tím nejmenším možným způsobem, což se nám podařilo. Chtěl bych poděkovat všem, kteří se na úklidu po Jizerské 50 RUN podíleli. Stejně tak závodníkům, kteří využívali odpadní zóny, které jsme pro ně na trase připravili,“ řekl David Douša z pořádající agentury Raul.

Tisková zpráva

Štítky JIZ50 Run, jizerská 50, Jizerky, běh, Jizerská padesátka, CHKO Jizerské hory, Lesy České republiky, David Douša

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Všechny trasy Jizerské 50 RUN pořadatelé uklidili hned po závodě  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.