Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sportem k radosti! Sporťák z Nisy vám pomůže odstartovat

PR článek

Chcete začít běhat, jezdit na inline bruslích nebo se v zimě konečně proběhnout na lyžích zasněženými pláněmi? Možná by se vám hodila pomoc zkušeného odborníka, který umí poradit nejen s vybavením. Zastavte se ve stánku Sportovního poradce v obchodním centru Nisa. Zkušený profesionál vám zdarma pomůže například s výběrem vhodného oblečení, obuvi, doplňků i konkrétní výbavy, a ještě vám dá tipy na slevy či místa, kde si nejlépe zasportujete.

Věděli jste, že 40 % Čechů nesportuje, protože neví, jak začít?

Téměř každý druhý člověk svoje rané sportovní touhy raději odloží, protože si na začátku jednoduše neví rady. Musí si nastudovat správnou techniku, a ke všemu se orientovat v nepřeberném množství druhů zboží i značek. Čím delší příprava je, tím snáze člověk ztrácí motivaci. Pak už se z plánu desítek či stovek naběhaných kilometrů stává jen matná vzpomínka.

Sportovní poradce vás v tom ale nenechá. Jakoukoliv potřebu nebo sportovní touhu vám pomůže ihned realizovat. Poradí s výběrem vybavení na běh, horské túry, cyklistiku, lyže, běžky, inline brusle, tenis i další sporty. Nejprve si vás vyslechne, poté doporučí, jaké vybavení je pro vás to pravé a ve kterých obchodech ho můžete pořídit.

Nestranný profesionál zdarma

V OC Nisa můžete službu Sportovního poradce využít zdarma. Je dostupná pro každého, kdo chce být aktivní od jara do zimy. Sporťák je nestranný profesionál. Nejde mu o to prodat, ale pomoci. Orientuje se ve značkách, typech vybavení a moc dobře ví, v jakých obchodech mají slevy.

Pomáhá vám šetřit na těch správných místech, abyste si nekoupili zlevněné běžecké boty na silnici místo do terénu. A poradí vám, za co není třeba zbytečně připlácet. Jako začínající lyžař nepotřebujete tvrdé lyže, se kterými málem neodlepíte nohu od sjezdovky. Probere s vámi správnou délku, vykrojení i další vlastnosti lyží, aby bylo první sjezdování příjemným učením, nikoliv mučením.

Navíc jako správný "Sporťák" zná dobře Liberec i okolí. Ví, kde je vhodný terén pro náročné sportovce a kde naopak pro začátečníky či děti. Hodit se vám budou i tipy – kam vyrazit na kolo s rodinou nebo kde se běží lyžařský závod.

Kdy a kde Sporťáka zastihnete?

Každou sobotu a neděli od 10 do 19 hodin na vás bude čekat v obchodním centru Nisa ve stánku Sportovního poradce. Najdete ho v 1. patře vedle kavárny Costa Coffee. Každý Sporťák má "týmové" tričko, takže ho určitě nepřehlédnete. Zastavte se například během víkendového nákupu. Více informace se dozvíte na webu www.nisaliberec.cz.

Obchodní centrum Nisa Liberec patří do vlastnického portfolia skupiny CPI Property Group.

Nisa Liberec. Dosáhli jste cíle.

Foto OC Nisa

Štítky Projekt Nisa, OC Nisa, sporťák, Lužická Nisa, lyže, obchodní centrum, Liberec, Costa Coffee, CPI Property Group

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportem k radosti! Sporťák z Nisy vám pomůže odstartovat  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.