Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Skokani z SK Ještěd ovládli prestižní závod v německém Spitzkunnersdorfu

Liberečtí skokani na lyžích se v sobotu zúčastnili velice prestižního závodu v německém Spitzkunnersdorfu. Prestiž tohoto závodu spočívá jednak ve velikosti závodu a zároveň se soutěží ve všech věkových kategoriích od předžáčků až po kategorii veteráni. Skákalo se na můstcích o velikosti K3m, K9m, K18m a K40m. V letošním roce skokani z Liberce měli zastoupení ve všech věkových kategoriích a zároveň ve všech kategoriích dominovali. Skokani z SK Ještěd si přivezli celkem 10 medailí.

V kategorii předžáků na můstku s velikostí K3m měl premiéru teprve čtyřletý Jindra Řeřicha, který si vyskákal 3.místo. V té samé kategorii akorát na můstku s velikostí K9m si 1.místo vyskákal Matěj Musil.

V kategorii žaček 11-12let na můstku K18m vyhrála čerstvá Mistryně České republiky Natálie Nejedlová. V kategorii žáků 11-12let na můstku s velikostí K40m vyhrál Vojta Stolarsz a druhé místo obsadil Jakub Šusta.

V kategorii 13-14let vyhrál Jiří Pleštil a druhé místo obsadil Jakub Dvorský. Následující kategorii ovládl Ondřej Jirotka a v té samé kategorii - dívky vyhrála Simona Weinlichová.

Poslední kategorií byla kategorie veteránů. V této kategorii vyhrál Oldřich Nejedlo, sportovní ředitel oddílu skoku SK Ještěd a třetí místo obsadil jeho týmový kolega Tomáš Řeřicha, otec čtyřletého Jindry.

Autoři | Foto SK Ještěd

Štítky skoky na lyžích, SK Ještěd, Liberec, Ještěd, Česko, Jakub Dvorský

Skokani z SK Ještěd ovládli prestižní závod v německém Spitzkunnersdorfu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.