Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jizerská není jen 50 kilometrů. Zvolit si můžete i kratší trať

PR článek

Je na vás 50 km příliš? Tak vyrazte klasikou na poloviční trať nebo si zkuste třicítku volně. A pokud vyznáváte raději volný styl, pak pro vás máme trať na 30 kilometrů. Přihlaste se včas, zážitky ze srdce Jizerských hor si odvezete z jakékoliv trati.

Mini Jizerská Pojišťovny VZP

Chystáte se na Jizerskou 50 s rodinou a nevíte, jak zabavit nejmenší členy domácnosti? Přihlaste je na dětské závody, dle věku si mohou vyzkoušet trať na 300, 500, 1000, 2000 nebo 3000 metrů. A aby pilovaly od mala techniku, jede se klasicky.

Volkswagen Bedřichovská 30 – 30 km volně

Jediný dálkový závod Jizerské 50, který se jede volnou technikou. Během třiceti kilometrů nastoupáte 504 metrů a dostanete se až do nadmořské výšky 1 000 metrů. Z Bedřichova vede trať přes Novou louku, okolo josefodolské přehrady, přes Kristiánov, Čihadla a Hřebínek.

52. ČEZ Jizerská 50

  • 8. - 10. února 2018
  • Stadion Bedřichov, Jizerské hory
  • Registrace končí 27. ledna 2019
  • www.jiz50.cz

NYČ SPORT SPRINT – 1,5km soupaž

Výzva pro všechny ty, kteří si věří na kratších vzdálenost a umí pořádně řezat zatáčky.  Závod se jede nově celý na stadionu v Bedřichově. Účastníky čekají tři 500metrové okruhy s otočkou za pomníkem v atraktivní atmosféře za umělého osvětlení. Start kvalifikace je intervalový, následuje ženské a mužské finále s hromadným startem.

Hervis Jizerská 25 – 25 km klasicky

Poloviční distance Jizerské 50 je přesně pro ty, kteří si zatím nevěří na celých 50 kilometrů. Stejně jako při nedělním závodě čekají na účastníky kilometry zážitků v hlubokých lesích Jizerských hor. A stát rozhodně budou za to. A kdo ví, třeba si díky této zkušenosti účastníci zkusí celou padesátku.

ČT Jizerská 10 – 10 km klasicky

Závod ČT Jizerská 10 je čím dál více populárnější, v loňském ročníku byl závod beznadějně vyprodaný, letos by si tak zájemci měli s registrací pospíšit. Na start desítky se často staví rodiny s dětmi či ti, pro které je to první závod v životě nebo si ještě na větší porci kilometrů netroufají. Ale pozor, tento závod má již zaplněnou kapacitu a je možné se zapsat pouze na čekací listinu.

Jizerská firemní RAUL – štafeta 4× 3 km

Pracujete ve firmě, která by se chtěla stát součástí slavné Jizerské 50, máte kolem sebe partu nadšených kolegů, kamarádů, příbuzných, kteří by chtěli zažít atmosféru Jizerské přímo ze stopy, ale nevěří si zatím na delší vzdálenosti? Pak je čtyřčlenný štafetový závod ideální volbou, každý úsek měří jen tři kilometry a jede se libovolným stylem.

ČEZ Jizerská 50 – 50 km klasicky

4 800 závodníků, 50 kilometrů, tři desítky národností, jedinečná atmosféra, to vše a mnohem více je jeden závod: Jizerská 50, při které si každý píše svůj osobní závod! V roce 2019 se uskuteční už 52. ročník, buďte u toho a vydejte se na trať s celkovým převýšením 937 metrů, při níž projedete celý hřbet Jizerských hor od Bedřichova po Jizerku.

Přihlaste se včas na www.jiz50.cz do 27. ledna.

Tisková zpráva | Foto Jizerská 50

Štítky Jizerská 50, jiz50, Jizerky, závod, Jizerské hory, Jizerská padesátka, Bedřichov, ČEZ, Česká televize, Volkswagen, Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky, Hervis

Jizerská není jen 50 kilometrů. Zvolit si můžete i kratší trať  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.