Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Liberečtí střelci získali na domácím šampionátu tři mistrovské tituly

Střelci z libereckého klubu SSK se vydali na republikový šampionát do Hanušovic. A vedli si náramně. Získali celkem sedm medailí, z toho třikrát titul Mistr ČR, třikrát stříbrnou a jednu bronzovou medaili.

První směnu trápili určité technické nedostatky, které řadu střelců mohli rozhodit. Petr Trnovský to ustál a získal v kategorii VzPu 30 ran do 12 let chlapci titul Mistr ČR. Za ním se umístil Jakub Mládek. V kategorii děvčat do 12 let skončila na 4. místě nejmladší ze střelecké výpravy Anička Jeníková.

V kategorii VzPu do 14 let dívky se na 2. místě umístila Nikča Regnerová, na třetím Štěpánka Berberová, na 5. Alena Nýdrlová a na 9. Barbora Hrabáková. V této chlapecké kategorii se Míša Malinovský umístil na 6. místě.

V kategorii VzPu dorost se mezi chlapci druhou příčku obsadil Petr Hermann. Kategorii dorostu dívek vyhrála a Mistrem ČR se stala Kačka Mikulčíková. Klárka Boháčková skončila 4., Adélka Vaněčková 6., Maruška Malinovská 7. a Anetka Cimmermanová 9.

V kategorii VzPu Junioři získal titul Mistr ČR Radek Mikulčík pod skvělým vedením nové kaučky Markéty Jeníkové, která bedlivě sledovala každou jeho ránu.

V kategorii mužů startovali předseda AVZO Chrastava Josef Rajnoha a člen Zdeněk Šťastný. Ve výpravě bezpochyby scházel zkušený střelec z kategorie mužů Pavel Boháček.

Autoři | Foto SSK Liberec

Štítky SSK Liberec, střelba, Liberec, Česko, Hanušovice, Pavel Boháček

Liberečtí střelci získali na domácím šampionátu tři mistrovské tituly  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.