Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Starší žáci basketbalových Kondorů vezou bronzové medaile z Mistrovství České republiky

Mladí Kondoři U15 ( ročník: 2004 a 2005) dosáhli velmi dobrého umístění, když se jim podařilo vybojovat bronzové medaile. V konkurenci osmi nejlepších týmů z celé republiky, dokázali o stupínek výše posunou své umístění z dlouhodobé extraligové soutěže.

Na šampionátu, který se konal v Brně, se hráči Liberce utkali ve skupině s Pískem, Sokolem Pražským a Příborem. V základní skupině B se potom utkaly týmy JBC Brno, SAM BŠM Brno, Snakes Ostrava.

Tým Kondorů dokázal vyhrát svoji skupinu a v semifinále se utkal s týmem SAM BŠM Brno, ten jako první v celé sezoně dokázala zastavit ofenzivní talent Kondorů a po takticky velmi dobře zvládnutém semifinále slavil postup. 

Kondorům zbyl boj o bronzové medaile, kde se opět střetl s Pískem. Na rozdíl od utkání ve skupině, které Kondoři jasně ovládli se v boji o medaile strhla čtyřiceti minutová bitva o každý centimetr palubovky. Liberec i díky silnější rotaci a lavičce nakonec slavil výhru 89:79 a po závěrečném hvizdu mohla propuknout upřímná radost z vybojovaných bronzových medailí. 

Na individuální ocenění potom dosáhl Dominik Maščuch, který byl zařazen do all-stars výběru turnaje. 

Autoři | Foto Kondoři Liberec

Štítky Kondoři, basketbal, starší žáci, Mčr, bronzová medaile, Česko, Brno, Liberec, Písek, Sokol Pražský, Ostrava

Starší žáci basketbalových Kondorů vezou bronzové medaile z Mistrovství České republiky  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.