Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Letošního Slavia cupu se zúčastnila téměř stovka mladých karatistů

Před 10 lety vznikla myšlenka na uspořádání oddílových závodů v klubu USK Slavia Karate Liberec s názvem Slavia CUP za účelem motivace dětí v tomto oddíle. Celý tým oddílu se spojil
 a uspořádal úspěšný první ročník. Letošních závodů se zúčastnilo pět oddílů a téměř stovka karatistů.

Slavia Cupu se zúčastnil Shotokan Karatedo Litomyšl, KAMIKAZE – Oddíl bojových umění Mladá Boleslav, SSC Česká Lípa, Way of Harmony a domácí USK Slavia Liberec. Ani tento rok nechyběla speciální kategorie pořádajícího oddílu „Talent roku 2019“, který získala Eliška Tandlerová. Tato 7 letá dívka zaujala svou dosavadní neutuchající pílí, odhodlaností a ctižádostí. „Je učebnicovým příkladem, že pokud se chce, všechno jde,“ uvedl Bohumil Koloc, předseda oddílu USK Slavia Liberec.

„Mé největší díky patří organizačnímu týmu a rozhodčím z řad zúčastněných oddílů, bez kterých by závody nebylo možno uspořádat a realizovat. Takže děkuji a těším se na příští rok,“ dodala ředitelka závodu Eva Kolocová.

USK Slavia Liberec

USK Slavia Karate Liberec patří k nejstarším a nejúspěšnějším oddílů karate v České republice, založen byl již v roce 1972. Trenéry jsou dlouholetí a úspěšní závodníci, kteří dosáhli úctyhodných výsledků na mnohých soutěžích v Evropě a ve světě. Vedoucí osobností klubu je Zasloužilý mistr sportu Ing. Bohumil Koloc, držitel mistrovského stupně 6.DAN.

Autoři | Foto Slavia Liberec

Štítky slavia cup, karate, Liberec, Mladá Boleslav, Litomyšl, Česká Lípa, Evropa, Česko

Letošního Slavia cupu se zúčastnila téměř stovka mladých karatistů  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.