Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Fotbalgolf pod Ještědem - stavte se tento skvělý sport vyzkoušet

PR článek

Fotbalgolfová sezóna 2019 vypukla v Liberci naplno. Hřiště letos bylo otevřeno o měsíc dříve než v loňském roce a díky příznivým přírodním podmínkám a dostatečnému dešti je aktuálně ve skvělé formě.

Tešte se na skvělý sportovní zážitek, který můžou vyzkoušet opravdu všichni – od malých dětí po dospělé, kteří milují sport a kombinaci fotbalu a golfu. Naše otevírací doba je stejná jako loni – v pracovní dny od 11:00 do 20:00 (běžně hrajeme až do tmy) a o víkendech od 9:00 do 20:00. Je pro vás připravena i terasa s občerstvením, která disponuje nádherným výhledem na Ještěd a celý Liberec máte jako na dlani.

První turnaj sezóny

Tuto neděli proběhl na našem hřišti první turnaj v letošní sezóně – Liberec open 2019. Turnaje se zúčastnilo téměř dvacet hráčů a byly k vidění skvělé výsledky. O prvenství se podělili dva místní hráči, Martin Bartoš a Jiří Veverka. Rádi bychom i v červnu a červenci uspořádali vždy po jednom turnaji, takže pokud si budete chtít vyzkoušet své schopnosti s hráči české fotbalgolfové asociace, stačí sledovat náš Facebook Fotbalpark Liberec. 4. srpna 2019 se u nás koná oficiální turnaj české fotbalgolfové ligy, kdy se pod Ještěd sjede celá česká špička.

Pokud tedy ještě sport s názvem FOTBALGOLF neznáte, nebo jste si ho ještě nestihli vyzkoužet, máte jedinečnou možnost přímo v Liberci, ve sportovním areálu Vesec. Veškeré bližší informace naleznete na našem Facebooku, Instagramu a webu www.fotbalparkliberec.cz. Těšíme se na vás.

Štítky fotbalgolf, Liberec, Vesec, fotbalpark, sport, Ještěd, Facebook, Instagram

Fotbalgolf pod Ještědem - stavte se tento skvělý sport vyzkoušet  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.