Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vezměte to HOPem! V Liberci otevře pobočka největšího trampolínového centra u nás

PR článek

Konečně jsme se dočkali! Začátkem června v Liberci otevře v obchodní zóně Severka svoji druhou pobočku v České republice největší trampolínové centrum – HOP Arena. V Praze – Čestlicích skvěle funguje od srpna loňského roku a každý týden přiláká až 5000 skákajících! A právě kvůli velkému zájmu přináší zábavu i do dalších měst, kdy prvním z nich bude Liberec. V době, kdy trampolínové skákání nabývá na stále větší popularitě, se můžou celé severní Čechy těšit na rozličné trampolínové atrakce bez dalekého dojíždění do Prahy.

A co vše bude nová HOP Arena nabízet? Kromě 42 trampolín se můžete těšit na spoustu dalších atrakcí. Cesta Ninja Bojovníka, Pěnové moře, Přetlačovaná, Basketbal. . .  To vše a mnoho další zábavy vás čeká na 1700 metrů čtverečních. Trampolíny jsou určené pro děti již od 3 let, vyřádí se na nich však i dospělí. A proč taky ne? Vždyť taková hodina skákání na trampolínách spálí více kalorií než běhání.

Pokud se na skákání ale necítíte, snad vám udělá radost originální bistro s lákavým občerstvením, výbornou kávou a domácími limonádami. Nebo třeba doražte s kamarády či kolegy. HOP Arena se vám postará o nevšední zážitek v podobě teambuildingu nebo pořádné narozeninové party. Dále HOP Arena nabízí parkourové hodiny s certifikovanými trenéry, parkování, wifi zdarma a samozřejmostí je proškolený a ochotný personál, který během návštěvy zdarma dohlédne na vaše děti.

Unikátní koncept

HOP Arena je členem celosvětové rodiny trampolínových parků s mnohaletými zkušenostmi. Díky tomu může návštěvníkům nabídnout unikátní koncept zábavy. Roky praxe a podněty milionů návštěvníků vypilovalo naše know-how ve skákání na trampolínách téměř k dokonalosti. Přijďte se o tom přesvedčit!

Štítky hop arena, trampolíny, Liberec, HOP ARENA a.s., Praha, zábava, trampolína, Česko, Čestlice, Severní Čechy

Vezměte to HOPem! V Liberci otevře pobočka největšího trampolínového centra u nás  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.