Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Slavík vyhrál závod Světové série fourcrossu v Jablonci i posedmé

Český biker Tomáš Slavík prodloužil svou vítěznou šňůru v domácím závodě Světové série ve fourcrossu horských kol v Jablonci nad Nisou. Podnik JBC 4X Revelations, který také organizuje, dnes vyhrál již posedmé a zůstává na něm i nadále neporažený.

Dvaatřicetiletý Slavík na náročné jablonecké trati nenechal nikoho na pochybách o své pokračující nadvládě na severu Čech. Ve čtyřčlenném finále šel okamžitě po startu do čela a rychle navyšoval náskok, takže si mohl náležitě vychutnat průjezd cílem.

Úřadující vicemistr světa navázal na výsledek úvodního podniku série z Fort Williamu, kde na přelomu května a června rovněž vyhrál, takže vede i průběžné pořadí seriálu. Stejně jako ve Skotsku skončil hned za ním Rakušan Hannes Slavik. Třetí byl Ondřej Štěpánek a čtvrtý Dominik Kvapil.






V polovině srpna bude následovat třetí závod Světové série v polském Valbřichu. Ještě předtím ale přijde na řadu vrchol sezony v podobě mistrovství světa, které se uskuteční na začátku srpna v italském Val di Sole. Tam se jelo i loni a Slavík získal stříbro.

Závod Světové série ve fourcrossu horských kol JBC 4X Revelations

  1. Slavík (ČR)
  2. Slavik (Rak.)
  3. Štěpánek
  4. Kvapil
  5. Pála (všichni ČR)
  6. Emmrich (Něm.)

    Autoři | Foto AZ fotky

    Štítky Sport, cyklistika, fourcross, Jablonec, Tomáš Slavík, Jablonec nad Nisou, Světová série, Česko, Hannes Slavik, Ondřej Štěpánek, Skotsko, Německo

    Komentáře

    Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

    FOTO: Slavík vyhrál závod Světové série fourcrossu v Jablonci i posedmé  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

    Můj profil Bez reklam

    Přihlášení uživatele

    Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

    Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
    kodexem
    a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

    Zapomenuté heslo

    Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.