Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Mýtě se futsalistům vůbec nedařilo, domácím nabídli první výhru v ročníku

V rámci pátého kola Varta futsal ligy narazil Liberec na Nejzbach Vysoké Mýto, které je tradičním účastníkem nejvyšší futsalové soutěže. Pouze loňský rok se mýtečtí propadli do druhé ligy, ale ihned se mezi elitu navrátili, kdy vyhráli 2. ligu Východ 018/019.

Zápas pro liberecké hráče nezačal vůbec dobře. Urostlí chlapíci ve žlutých dresech jsou na atypické stísněné prostředí zvyklí a své domácí palubovky využívali naplno od prvních minut.

V první půli měli i severočeši své šance, ale ty zůstaly bohužel neproměněny. Za to Nejzbach udeřil hned čtyřikrát. Poločasový výsledek – 4:0 pro domácí.

Druhá půle byla obdobného charakteru. Agresivní styl Mýta rozhodčí povětšinou pouštěli a tak to na hřišti byla spíše válka, než-li futsalová podívaná.

Soupeř v rámci druhé dvacetiminutovky skóroval opět čtyřikrát a za Liberec se trefil kapitán Benek spolu s Janáčkem.

Pavel Bína (FTZS Liberec) „Zápas se mi hodnotí těžko. Vůbec jsme nebrali v potaz aktuální postavení Mýta v tabulce, jelikož měl soupeř velice těžký úvodní los. Věděli jsme, že nás bude čekat náročné utkání. Soupeři jsme se nevyrovnali v agresivitě a důrazu. Na druhou stranu je třeba si přiznat, že na to typologii hráčů nemáme. Mýto hrálo jednoduchý futsal, který byl na malém prostoru efektivní. Je škoda, že jsme v první půli využili několik brejkových situací, které jsme řešili špatně. Naopak Nejzbachu to tam padalo. Soupeři gratuluji k výhře.“

Nejzbach Vysoké Mýto x FTZS Liberec – 8:2 (4:0)

Branky: Janáček, Benek

Sestava FTZS Liberec: Vogt, Dlask – Rumler, Benek (K), Novotný V., Šorsák, Horáček, Janáček, Henzl, Toman

Autoři

Štítky zlej sen, futsal, mýtné, FC Slovan Liberec, Vysoké Mýto, Nejzbach

V Mýtě se futsalistům vůbec nedařilo, domácím nabídli první výhru v ročníku  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.