Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vesec ožil díky longboardistům

Druhou červencovou sobotu se v areálu Vesec konal první ročník Longboard: ONE15 goes North. Tento sjezd nadšených longboardistů pořádal úplně první longboardový obchod v České republice, který se snaží organizovat spoustu akcí a podporovat tak českou scénu ve všech regionech.

Hlavním cílem organizátorů bylo vytvořit program, kde si přijde na své úplný začátečník i pokročilý jezdec. Po areálu bylo rozmístěno několik profesionálních jezdců jako například Jaroslav Kejř nebo Ivo Knoflíček, kteří měli připravené různé disciplíny a předávali své zkušenosti dalším. Účastníci se zde mohli naučit základní techniky, brzdění smykem nebo jak si správně seřídit prkno. „Pointa celého dne je, aby si každý odnesl to, co mu chybí v dovednostech,“ uvedl jeden z organizátorů. Vrcholem celého odpoledne pak byla štafeta, kdy se účastníci rozdělili do týmů a závodili o věcné ceny.

Do Vesce přijelo kolem třiceti jezdců, mezi kterými bylo i pár slečen. Nezalekli se ani mladší longboardisté. Závodu se účastnil například i osmiletý Vojta. Na akci dorazila i liberecká skupina longboardistů, která natáčí kvalitní videa, na která se můžete podívat na internetu. „Je tady super parta a skvělá organizace,“ komentovali dění ve Vesci samotní účastníci.

A pokud Vás sraz longboardistů zaujal, ale bohužel jste ho nestihli, tak toho nelitujte. Obchod ONE15 plánuje další akci už na srpen!

Napsala Lucie Ilková

Štítky Česko, Ivo Knoflíček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vesec ožil díky longboardistům  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.