Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hvězdy českého golfu na liberecké Ypsilonce

Od neděle nastoupí většina hvězd českého profesionálního golfu na liberecké Ypsilonce k šampionátu na rány pod názvem Oaza Energo Czech PGA Tour StrokePlay Championship. Jde o již devátý letošní turnaj nejvyšší středoevropské profesionální túry Czech PGA Tour.

Nejlepší formu má zdá se dříve místní hráč Ondřej Lieser, který se svým flightem v sobotu zvítězil v malé generálce – soutěži PRO-AM. Prvenství mu bude chtít vyrvat Martin Příhoda, celkový vítěz série Czech PGA Tour v loňském roce. Příznivci golfu se mohou těšit i na bohatou zahraniční sestavu a chybět nebude ani bývalý vynikající atlet, nyní moderátor a golfista Roman Šebrle. V neděli a v pondělí je na programu 1. a 2. kolo, v úterý pak finále. Vstup na hřiště Ypsilon Golf Resortu je po všechny tři dny volný a diváci jsou vítáni. Stačí dodržovat elementární pravidla jako nerušit hráče při provádění ran. Přijďte se podívat na své golfové hvězdy!

Příští turnaj se odehraje 28. 8. – 1. 9. pod názvem Casa Serena Cup by Czech Chamber of Commerce na privátním hřišti Casa Serena u Kutné Hory.

Autoři

Štítky golf, Studio Ypsilon, Ondřej Lieser, Roman Šebrle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hvězdy českého golfu na liberecké Ypsilonce  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.