Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dětský Malevil Cup – zábavný víkend (nejen) v sedle kola

Skvělý víkendový program pro rodiny s dětmi nabízí další ročník již tradičního Malevil Cupu pro děti, závodního, ale především zábavného cyklistického klání. Letos navíc nebude program vtěsnán jen do jednoho dne, ale rozdělen hned do dvou. Pořadatelé jej totiž rozšířili o ČEZ oranžovou jízdu. V sobotu 18. června tak startuje v Resortu Malevil Heřmanice v Podještědí v 8.45 oblíbená rodinná Čoko jízda, o tři čtvrtě hodiny později pak pro kategorii kadeti a junioři odstartují z téhož místa dvě trasy s výběrem délky dvacet a čtyřicet kilometrů.

V neděli 19. června pak přijde na řadu samotný závod Dětský Malevil Cup, pro který je nutno se mezi 8.00 a 9.15 registrovat. Ani po vyhlášení vítězů jednotlivých kategorií před 13. hodinou nebude v resortu nuda. Pro relaxaci po náročném sportovním  výkonu zahraje nejenom dětem Divadelní společnost Koňmo pohádku Vyprávění starého vlka, aneb jak to bylo s Karkulkou, ve 14.00 hodin pak máte šanci získat ve slosovatelné tombole některou z hodnotných cen, jako jsou například jízdní kolo Author King-Kong 24", tablet, batohy a mnohé další.

Po oba dny bude v místě konání stánkový prodej cyklistického i dalšího zboží, Tým silniční bezpečnosti nabídne zábavnou formou informace o zásadách bezpečné jízdy na kole a soutěže, děti si budou moci pohrát v dětském koutku, čas zpestří ukázky RC modelů letadel nebo si jej můžete ukrátit návštěvou ZOO Malevil. V neděli navíc můžete nechat doma auta, pořadatelé zajistili kyvadlovou dopravu mezi Libercem a Malevilem a mezi Jablonným v Podještědí a Malevilem.

Štítky ČEZ, Heřmanice, Podještědí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dětský Malevil Cup – zábavný víkend (nejen) v sedle kola  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.