Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Nižší ceny pro věrné lyžaře a kratší fronty u pokladen. Rokytnice nabídne věrnostní program

Skiareál v krkonošské Rokytnici nad Jizerou začne od zimní sezony nabízet věrnostní program Roky pass, takzvanou kartu hosta. Slibuje si od toho menší fronty u pokladen a zjednodušení administrativy. Lyžařům program přinese větší komfort a nižší ceny. Společnost v pátém největším středisku v zemi provozuje téměř 18 kilometrů sjezdovek.

Věrnostní program podle ředitele Spartaku Rokytnice Michala Kopeckého navazuje na loňské zahájení prodeje skipasů přes internet. Snahou je, aby si co nejvíce návštěvníků střediska jízdné kupovalo online. "Loni jsme byli někde kolem osmi procent prodaných jízdenek, letos se chceme dostat ještě dále," uvedl Kopecký.

Jízdenka zakoupená přes internet je o pět procent levnější než při nákupu na pokladně. Držitel Roky passu získá další desetiprocentní slevu. "Oproti pokladně tak bude jízdné levnější o 15 procent," dodal Kopecký. V rámci věrnostního programu bude středisko nabízet i slevy na občerstvení, ve skiservisu, půjčovně či za hlídání dětí.

Karta bude nepřenosná, na počátku je nutná registrace přes internet. Skiareál chce Roky pass rozvíjet. V příštích letech by mohl fungovat i jako peněženka a slevy by jejím prostřednictvím nabízeli i další poskytovatelé služeb v Rokytnici a okolí. Podle Kopeckého už s některými začali jednat.

Na slevové karty lákají i jiná lyžařská střediska v Libereckém kraji. Například v krkonošském Harrachově na místní kartu hosta nabízejí lyžařům slevu deset až 20 procent. V Jizerských horách mají zase Jizerku card, sleva na jízdném se pohybuje od pěti do deseti procent.

Lyžařské areály v Libereckém kraji letos velké novinky nechystají. Většinou investovaly řádově miliony do zasněžování, Rokytnice před sezonou vydala zhruba pět milionů korun. Řada areálů se zaměřila i na zlepšení služeb a přibylo těch, které jízdenky nabízí přes internet. Nově se k nim přidaly například krkonošské Vítkovice.

Autoři | Foto Vlastiveda.cz

Štítky Rokytnice nad Jizerou, Michal Kopecký, Internet, Spartak Rokytnice, a.s., Liberecký kraj, Jizerské hory, lyžař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nižší ceny pro věrné lyžaře a kratší fronty u pokladen. Rokytnice nabídne věrnostní program  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.