Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kraj přispěje na MS v letech na lyžích čtyřmi miliony

Liberecký kraj přispěje na světový šampionát v letech na lyžích v Harrachově čtyřmi miliony korun. Krajští zastupitelé schválili dotaci na úterním jednání zastupitelstva. Celé mistrovství má vyjít na 70 milionů korun, z toho 16 miliónů věnovalo ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.

„Podle mého názoru je MS v letech na lyžích výjimečná událost, možná největší letošní sportovní podnik v České republice vůbec, který při současné nepříznivé zimě může pomoci majitelům penzionů hotelů, vleků a lanovek, a přispět k propagaci českých hor a k podpoře turistického ruchu v Libereckém kraji,“ shrnul hejtman Martin Půta.

Největší sportovní akce v Harrachově se uskuteční na mamutím můstku ve dnech 13. až 16. března. Vedle klání nejlepších lyžařských letců bude pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program. Vystoupí také legenda českého popu Michal David. Celodenní jednorázová vstupenka bude na místě stát 500 korun, čtyřdenní permanentka pak třikrát tolik.

Štítky Liberecký kraj, Mistrovství světa v letech na lyžích, Harrachov, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky, Martin Půta, Česko, Michal David

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kraj přispěje na MS v letech na lyžích čtyřmi miliony  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.