Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Pavlovicích dnes poměří síly psí sportovci

Sobotní den bude patřit kynologům a jejich psům. Na cvičišti v Pavlovicích poměří své schopnosti ve 32. ročníku soutěže "O liberecký pohár". Přihlášeno je více než třicet závodníků. Nenechte si jejich výkony ujít a jděte se podívat!

Kynologický klub Liberec – Pavlovice pořádá v sobotu dne 28. září 32. ročník soutěže psů „O LIBERECKÝ POHÁR “, už od 9 hodin. Již osmým rokem je soutěž i memoriálem Josefa Velechovského a Rudolfa Bárty.

"Jsou to jedni ze zakládajících členů našeho klubu a poválečné kynologie na Liberecku vůbec, kteří nás, bohužel, oba navždy opustili. Tímto jim alespoň chceme vzdát čest a dík za to, co zde vybudovali a jak se zasloužili o rozvoj kynologie na Liberecku," vysvětluje předseda kynologického klubu Jiří Kolář.

Letos se soutěží v disciplínách poslušnost a obrana: kategorie ZM pro mladé psy, ZVV 1 pro zkušenější psy a ZVV 2 pro ty nejzkušenější dle Národního zkušebního řádu. Po loňské premiéře je opět zařazena kategorie STOPA, aby si soutěžící mohli vyzkoušet, jak dobře umí jejich psí svěřenec vypracovat pachovou stopu. Soutěž je zařazena do akce pořádané libereckým Krajským výborem ČKS – Krajské ligy Libereckého kraje

Na závěr soutěže bude vyhodnocen i nejlepší pes v poslušnosti a pes obranář. Bude rovněž probíhat i oblíbená soutěž družstev mezi jednotlivými kynologickými kluby. Nejlepší závodník se svým psem v kategorii ZVV 2 pak získá titul absolutní vítěz soutěže „O liberecký pohár - memoriál Josefa Velechovského a Rudolfa Bárty“.

Jak do Kynologického klubu Pavlovice:

Areálu klubu se nachází v Pavlovicích za Kauflandem, spojení MHD č. 12 – zastávka Kaufland, od ul. Letná bude značeno šipkami, nebo MHD č. 14 – zastávka Polní. Vstupné zdarma.

 

Štítky Pavlovice, soutěž, pes, Liberecký kraj, Rudolf Bárta, Kaufland, Jiří Kolář, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Pavlovicích dnes poměří síly psí sportovci  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.