Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Sezónu ve Sport Parku zahájil veletrh s účastí Evy Samkové

Již podeváté otevřel novou sezónu veletrh Sport Live v Tipsport areně a přilehlém areálu Sport Parku Liberec. Návštěvníkům nabídl tradiční prezentace sportovních klubů a oddílů i prodejní stánky se sportovním vybavením. Kromě nich přišel letošní ročník s novinkami v podobě FIT ZÓNY zaměřené na zdravý životní styl, správnou výživu a fitness a závodů pro děti i dospělé. S obrovským zájmem se setkala i autogramiáda olympijské vítězky Evy Samkové z domácího oddílu TJ Dukla Liberec.

Své sportovní dovednosti předvedli na středové ploše Tipsport areny členové 36 sportovních klubů – diváci mohli vidět ukázky aerobiku, kolové, krasobruslení, gymnastiky, basketbalu či hokeje. Na ochozu haly se ve svých prezentačních stáncích představilo 38 klubů a oddílů a více než 50 dalších vystavujících z řad ochodů se sportovním vybavením, sportovních areálu a center či společností nabízejících výživové doplňky.

V rámci veletrhu proběhly v areálu Sport Parku Liberec i dva kondiční závody – Spartan Kids určený dětem a Power Run Challenge pro dospělé. Dětského závodu se zúčastnilo přes 40 malých závodníků. Náročný závod pro dospělé sestávající z šestikilometrového běhu a šesti zastávek s 30 kliky a 30 dřepy absolvovalo na 50 sportovců.

Největší novinkou veletrhu byla samostatná FIT ZÓNA, která na malém pódiu představila novinky ve světě fitness, krátké workshopy zaměřené na zdravou výživu i nové trendy v kondičním cvičení. Letošní ročník veletrhu přilákal do Sport Parku Liberec více než 5000 návštěvníků.

PR text

Štítky veletrh, Eva Adamczyková, SPORT PARK a.s., Liberec, ČEZ Arena (Pardubice), Dukla Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sezónu ve Sport Parku zahájil veletrh s účastí Evy Samkové  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.