Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Volejbalistky Lokomotivy řeší několik komplikací

Hned první říjnový víkend otevírají volejbalistky Lokomotivy Liberec novou sezónu druhé volejbalové ligy domácím zápasem s týmem České Třebové. Hráčky se snaží připravit na nadcházející období co nejlépe, i když musely řešit několik komplikací.


„Po letní přestávce nám v týmu přibylo nečekané množství těhotných hráček, což znamená minimálně roční výpadek. Musely jsme proto narychlo řešit personální problémy. S touto ztrátou jsme se naštěstí dokázaly vypořádat díky našim novým posilám,“ říká Lenka Nejedlá, kapitánka libereckých hráček.

Jako dlouhodobou potíž zmínilo ženské družstvo také absenci sponzora, kvůli čemuž jsou členské příspěvky na hranici únosnosti. Z části se kritickou situaci podařilo zažehnat pomocí sponzorského daru, díky kterému se hráčky obléknou do teplákových souprav.

„Situace stále není optimální a nadále sháníme sponzora, kde se dá,“ doplňuje Nejedlá. V loňské sezóně se liberecké volejbalistky umístily ve vrchní části tabulky, když se v konečném pořadí dělily o čtvrté místo s družstvem ABC Braník.

Napsala redakce

Štítky volejbal, lokomotiva, volejbalista, Liberec, Česká Třebová, ABC Braník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalistky Lokomotivy řeší několik komplikací  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.