Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zamíří Rambo do Plzně? Fanoušci věří, že ne

Mistrovská Plzeň se poohlíží po posilách pro boje o Ligu mistrů a mezi skloňovanými jmény se objevuje i to, které liberečtí fanoušci vůbec slyšet nechtějí – Michael Rabušic. Odejde střelec Slovanu ke konkurenci? Podle klubu žádná jednání neproběhla.

 

To, že o Rabušice Plzeňští stojí, se objevilo v Deníku Sport. „Úvodní jednání o Michaelově přestupu mezi námi a Plzní proběhla, budou pokračovat v pondělí. Hráči končí smlouva s Libercem za rok, dostal návrh na její prodloužení za vylepšených podmínek a dokáže si představit, že v Liberci zůstane, líbí se mu tam,“ řekl Sportu Bronislav Šerák, právník agentury Nehoda sport, která hráče zastupuje.

Takže hotovo rozhodně není, další poměrně uklidňující vyjádření  se dá najít i na klubovém webu. „Do této chvíle mě nikdo z Plzně ani z jiného klubu ohledně Rabušice nekontaktoval a to stále platí,“ uvedl sportovní manažer týmu Jan Nezmar.

Odchod Rabušice by pro Liberec byl velkým oslabením. V současnosti je pro Slovan útočníkem číslo jedna. Na jaře nastřílel v šesti po sobě jdoucích utkáních osm gólů. Před boji o Evropskou ligu se dá předpokládat, že klub bude chtít střelce udržet.

„S Rambem klid, Honza to pohlídá, byla by blbost posilovat zrovna plíseň. A to ještě před poháry...“ vyjádřil se na stránkách Slovanu fanoušek Sasacrusty. A jistě tak vystihl pocity většiny.

Autoři

Štítky slovan, rabušic, liberec, FC Viktoria Plzeň, Rambo, FC Slovan Liberec, Michael Rabušic, Liga mistrů UEFA, Jan Nezmar, NEHODA SPORT a.s., Evropská liga UEFA, Deník Sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zamíří Rambo do Plzně? Fanoušci věří, že ne  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.