Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Krajský odborník bude nově i v jablonecké a jilemnické nemocnici

Svojí působnost rozšíří krajský odborník. Jeho úkolem je dohlížet na kvalitu zdravotních služeb. Pomáhá tak nejen udržet odbornost, ale také posunout nemocnice správným směrem.

Doposud působil krajský odborník v českolipské a liberecké nemocnici. Nově přibude takto pověřená osoba v Jablonci i Jilemnici. „Díky tomuto opatření se zlepší koordinace a spolupráce mezi všemi páteřními nemocnicemi v kraji,“ komentoval náměstek hejtmana Přemysl Sobotka. Krajksý odborník má nastarost i kvalitu služeb ve vztahu ke spolupráci s dalšími organizacemi jako jsou pojišťovny nebo vedení měst.

Aktuálně působí v kraji tak hned tři odborníci pro obory onkologie, chirurgie a vnitřního lékařství. Jsou jimi Jiří Bartoš, přednosta Komplexního onkologického centra Krajské nemocnice, Peter Hromádka, který je primářem všeobecné chirurgie v Liberci a přednosta Centra inerních oborů Krajské nemocnice Tomáš Klimovič.

 

Foto pixabay.com

Štítky odborník, nemocnice, Jilemnice, Jablonec, Přemysl Sobotka, Krajská nemocnice Liberec, Jiří Bartoš, Peter Hromádka, Liberec

Krajský odborník bude nově i v jablonecké a jilemnické nemocnici  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.