Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

FOTO, VIDEO: Prohlédněte si první záběry Liberce ve Spidermanovi, nechybí radnice ani podloubí

A je to tu... Po pár měsících se natěšení diváci dočkali alespoň traileru k novému velkofilmu o Spidermanovi: Far from home. I do upoutávky se dostalo hned několik záběrů z Liberce a hlavního města.

V Liberci se v době natáčení proměnil Benešák ve Festival světel a hudby. Nepochybujeme o tom, že právě nádherné prostředí Liberce ve filmu zazáří. Musíme ale samozřejmě přiznat, že vedle severočeského města se do filmu dostala i Praha, kde se natáčelo na Karlově mostě nebo Londýn, kde se v traileru vyjímá zejména Tower Bridge.

V rámci natáčení zavítal do Česka nejen představitel hlavního hrdiny Tom Holland, ale také Samuel L Jackson, kterého znáte z Avengers, Pulp Fiction nebo Captain America. Další celebritou, která navštívila Českou republiku, byl herec Jake Gyllenhaal , známý z filmů Princ z Persie, Mariňák nebo Zdrojový kód.

Natáčení v Liberci probíhalo od 17. září do konce měsíce. Náměstí Dr. E. Beneše tehdy přilákalo tisíce lidí, kteří doufali, že Petera Parkra zahlédnou.

Tak celý trailer pozorně zhlédněte a třeba objevíte naše město i na dalších záběrech. Liberec ale s jistotou najdete v časech 1:52, 1:53 a Pražský hrad se zablýskl v 1:40 a vinohradské divadlo najdete v 0:52.

Je to jasné, liberecká radnice a podloubí se nesmazatelně vryjí do akčního velkofilmu

Poznáváte v pozadí Pražský hrad? Že mu to ale s tvrďákem Samuelem L Jacksonem sluší

Další kulisou bylo pražské Divadlo na Vinohradech

A na závěr snímek, který jste viděli v úvodu článku s libereckým podloubím

Foto Repro Youtube

Štítky spiderman, natáčení, Liberec, trailer, film, Homecoming, Spider-Man, radnice, Česko, Tom Holland, Captain America, Jake Gyllenhaal, Londýn, Praha, Avengers

FOTO, VIDEO: Prohlédněte si první záběry Liberce ve Spidermanovi, nechybí radnice ani podloubí  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.