Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Léto ve skalách vám vyhraje víkendový pobyt

PR článek

Pískovcová skalní města – unikát tří krajů v České republice. Celé území severních a severovýchodních Čech, protkané pískovcovými skalními labyrinty, mnohdy s tajemnými hrady a zříceninami, výraznými kopci vulkanického původu, s dechberoucími výhledy od Krušných hor k Ještědu, Krkonoším, Orlickým horám až k Praze a obkroužené ze tří stran korytem řeky Labe, je turisticky mimořádně atraktivní a nemá ve své rozmanitosti srovnání v celé Evropě.

Letošní léto ve skalách je navíc výherní. Pokud turista navštíví až do konce října 3 skalní města - Český ráj, Broumovsko a České Švýcarsko a nasbírá 3 určená razítka, může vyhrát víkendové pobyty a další hodnotné ceny.


V každé z výše uvedených ob­lastí jsou určena tři místa, kde je možné orazítkovat soutěžní kupon. Na Broumovsku na vás čekají u vstupu do Teplických skal, na zámku v Dolním Adršpachu, kde najdete i horolezecké muzeum a v chatové osadě Ostaš. Český ráj zvolil za soutěžní místa hrad Valečov, Prachovské skály (vstup) a hrad Valdštejn. V Českém Švýcarsku musí návštěvníci zamířit do informačních center v Jetřichovicích, v Děčíně – knihovna anebo do Domu Českého Švýcarska v Krásné Lípě. 

Soutěžní kupon najdou zájemci na pultech informačních center skalních měst, na soutěžních místech a online na www.skalnimesta.cz, kde je možné si ho vytisknout.

Tisková zpráva

Štítky skalní města, soutěž, turistika, léto, cestou necestou, skála, skalní město, Česko, Evropa, Praha, Labe, Krušné hory, Krkonoše, Ještěd, Orlické hory, hrad, Český ráj

Léto ve skalách vám vyhraje víkendový pobyt  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.