Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zajištění pachatele, práce psovodů i jízdní policie. To vše nabídne Den s policí v Sosnové

Zajímají vás ukázky techniky, se kterými pracují nejen policisté, a chcete vidět některé simulace zásahů? Pak si nenechte ujít Den s policií a dalšími složkami integrovaného záchranného systému, který se koná již tuto neděli.

Zázemím celé akce bude autodrom v Sosnové. Těšit se můžete například na ukázku práce policejních psovodů se svými čtyřnohými parťáky, pražskou jízdní policii, simulovaný zásah strážníků proti výtržníkům v restauraci nebo i ukázku využití dronů.

Vedle policistů se představí i zástupci Hasičského záchranného sboru, Zdravotnické záchranné služby a Městské policie. Dále můžete na akci potkat Tým silniční bezpečnosti, kriminalistické techniky, Armádu České republiky, ukázky vojenské historické techniky z Military muzeum Liberec a nebude chybět ani tým Řídím, piju nealko.

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, hasiči, záchranáři, Den s policí, sosnová, technika, Hasičský záchranný sbor, Armáda České republiky, Liberec

Zajištění pachatele, práce psovodů i jízdní policie. To vše nabídne Den s policí v Sosnové  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.