Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Problémy na českolipském náměstí. Strážníci řeší jeden přestupek za druhým

Zdá se, že náměstí v České Lípě je v poslední době prokleté, alespoň podle zpráv českolipských městských strážníků. Ti bojují s řidiči, kteří neberou zřetel na značení a v podstatě si dělají, co chtějí. Dokazuje to případ mladého řidiče, který u sebe neměl jediný doklad ohledně vozidla a navíc řídil v protisměru nebo žena, která zaparkovala před hotelem v opačném směru.

Dvaadvacetiletého řidiče ze středních Čech, který řídil v protisměru, tento týden zastavili strážníci městské policie na náměstí v České Lípě. Ti se nestačili divit, neboť při kontrole zjistili, že mladík nemá platnou technickou kontrolu, pojištění a dokonce ani řidičský průkaz.

Tisková mluvčí českolipské městské policie Eva Vlastníková sdělila: „Protože auto nesplňovalo podmínky provozu, musela ho posádka odtlačit mimo komunikaci.“

Žena stojící s autem opačně

Městský kamerový systém v České Lípě však zaznamenal další událost podobného ražení. „Jedná se o nedávný případ řidičky, která přijela, zaparkovala a ubytovala se v hotelu,“ dodala Vlastníková. Na tom by asi nebylo nic divného, kdyby vozidlo nepostavila opačně. Dotyčná se pak snažila obhájit tím, že v noci přijela podle navigace a značek si nevšimla.

Foto Městská policie Česká Lípa

Štítky Česká Lípa, městská policie, přestupek, protisměr, Středočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Problémy na českolipském náměstí. Strážníci řeší jeden přestupek za druhým  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.