Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Cyklista se sluchátky v uších srazil malého chlapce. Hoch skončil v nemocnici

V českolipské nemocnici skončil sedmiletý chlapec, kterého zranil cyklista se sluchátky na uších. Policisté žádají případné svědky nehody, aby se přihlásili a pomohli situaci podrobněji zdokumentovat.

Mladý cyklista se sluchátky, který v úterý 15. května kolem šestnácté hodiny na horském kole sjížděl schodiště vedoucí od pošty k prodejnám na sídlišti Špičák v České Lípě, zjevně nevědomky srazil malého kluka.

„Nejspíš si tu trénoval své bikerské dovednosti a přitom si ani nevšiml, že svým kolem zavadil o sedmiletého chlapce, který následně upadl. V podstatě ho srazil zadní částí kola, a protože poslouchal hudbu, nejspíš nevěděl, co způsobil, a ve své jízdě pokračoval dál,“ sděluje mluvčí policie Ivana Baláková, která zároveň dodala, že alespoň tak se to jevilo svědkovi, který celou událost pozoroval.

Chlapec byl kvůli pohmožděninám a odřeninám převezen sanitou do místní nemocnice na vyšetření, avšak policisté stále pátrají po mladém cyklistovi. Mladíka mezi 15 až 20 lety a je vlastníkem horského kola bílé nebo stříbrné barvy by policisté potřebovali vyslechnout. Žádají tedy svědky, kteří si něčeho všimli, aby se ozvali na linku 158 nebo se dostavili na kteroukoliv policejní služebnu.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Česká Lípa, cyklista, malý chlapec, srážka, nemocnice, sluchátka, Špičák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista se sluchátky v uších srazil malého chlapce. Hoch skončil v nemocnici  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.