Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič kamionu nedal přednost a zapříčinil nehodu. Policie hledá svědky

Policie hledá svědky nehody, ke které došlo v neděli 17. června po půl čtvrté v Novém Boru. Tirák, který na kruhovém objezdu nedal přednost motorkáři, z místa nehody ujel. Motocyklistovi se naštěstí nic nestalo, avšak mu byla způsobena majetková škoda.

K dopravní nehodě došlo v neděli 17. června kolem 15:45. Řidič kamionu, který jel ze směru od Cvikova na Českou Lípu po silnici I/9, nedal přednost motorkáři na kruhovém objezdu. Ten se nachází v bezprostřední blízkosti prodejny Lidl v Novém Boru. 

„Motorkáře, který řídil stroj Triumph Sprint ST, tak donutil k náhlé změně směru a prudkému brždění, při kterém upadl na silnici. Naštěstí se tato nehoda obešla bez zranění, nicméně škoda na motockylu se bude pohybovat řádově v desítkách tisíc korun. Řidič kamionu, po kterém nyní pátráme, z místa nehody ujel,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková.  

V současné době policie žádá svědky dopravní nehody o pomoc. Jakékoliv informace související s tímto případem mohou sdělit na lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky Českolipsko, Nový Bor, kruhový objezd, Lidl, nehoda, svědci, policie, havárie, Česká Lípa, Cvikov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič kamionu nedal přednost a zapříčinil nehodu. Policie hledá svědky  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.