Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dvacátý ročník benefičního koncertu Noc s hvězdami proběhne 4. srpna na zámku Zahrádky

PR článek

Na tiskovou konferenci ke koncertu „Noc s hvězdami“ dorazili zpěváci Josef Laufer a Jarek Šimek, moderátoři Vlasta Vébr, Slávek Boura a Markéta Mayerová nebo člen skupiny Angels Marek Černoch.

Uteklo to strašně rychle a za těch dvacet let se všechno změnilo. Já, společenská situace a vlastně i místo konání. Noc s hvězdami začínala kdysi na hradě Houska, s účinkujícími jsme zpočátku spávali na hradě jen kousek od údajné brány do pekla a místo rautu jsme si opékali buřty na ohýnku. Za těch 16. ročníků, které se tam uskutečnily, jsme zažili mnohé, od podařených Vánoc v srpnu, po Česko Slovenské duety až po retro koncert. Na zámku Zahrádky se nám ale také zalíbilo a lidé si zvykli na koncerty chodit,“ zavzpomínal organizátor všech ročníků Martin France.

I letošním jubilejním 20. benefičním koncertem Noc s hvězdami, který začíná 4. srpna v 18 hodin, provede diváky už podvacáté Markéta Mayerová a Slávek Boura. Zazpívá Kamila Hübsch, Milan Šatník, Jarek Šimek, Zuzka Nová, Petr Vondráček, Sabina Křováková, Marcela Laiferová, Martin France, David Deyl, Martin Harich, Josef Laufer a Ilona Csáková. A čekat se bude klasicky i na jedno překvapení v podobě jednoho z účinkujících. Večerním koncertem kapel The RockSet-Roxette Revival, Angels a El Ectro Folf pak bude provádět Vlasta Vébr.

Tisková zpráva | Foto Noc s hvězdami

Štítky benefiční koncert, Noc s hvězdami, Zahrádky, Martin France, koncert, Josef Laufer, Slávek Boura, Jarek Šimek, Markéta Mayerová, Marek Černoch, noc, zámek, Česko, Milan Devinne, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvacátý ročník benefičního koncertu Noc s hvězdami proběhne 4. srpna na zámku Zahrádky  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.