Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tragická nehoda uzavřela silnici u Doks. Na místě vyhasly tři životy

Krátce před sedmou hodinou došlo na silnici 38 u Doks k tragické nehodě. Škoda Rapid se tam čelně střetla s kamionem. Nehodu v osobním autě nepřežili tři lidé, další dva byli v autě zaklíněni a jsou také zraněni.

„Přímo na místě zemřely dvě osoby, třetí se profesionální zdravotníci snažili resuscitovat, ale bohužel neúspěšně,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková, podle které další dva lidi z auta museli vyprostit hasiči.

Jeden z nich utrpěl těžká poranění. „Napojeného na plicní ventilaci ho vrtulník transportoval do liberecké nemocnice na traumacentrum,“ uvedl mluvčí záchranky Michael Georgiev. Podle něj pátá osoba z auta utrpěla středně těžká poranění a sanitka ji odvezla také do liberecké nemocnice.

Silnice je od nehody zcela neprůjezdná a vzhledem k rozsahu nehody bude nejspíš ještě dalších několik hodin. „Dopravu řídí policisté, kteří odklání dopravu přes město Doksy. Vypomáhají i policisté ze Středočeského kraje, kteří vozidla navigují z Bělé pod Bezdězem směrem na Ralsko,“ dodala mluvčí.

Pasažéři nebyli připoutáni 

Dle nových informací bylo zjištěno, že v osobním automobilu nebyl nikdo z pasažérů na zadních sedadlech připoután. U řidiče vozidla byla nařízena soudní pitva a to pro možné objasnění důvodu nehody. Vůz totiž vjel do vedlejšího jízdního pruhu. 

„U řidiče kamionu zasahoval z důvodu špatného psychického stavu policejní psycholog,“ uvedla tisková mluvčí policie Vlasta Suchánková. Po nehodě byla silnice znovu otevřena před 12. hodinou. 

Foto čtenář Drbny

Štítky Doksy, nehoda, smrt, úmrtí, Policie ČR, HZSLK, ZZSLK, silnice, havárie, Škoda Rapid, Krajská nemocnice Liberec, Středočeský kraj, Bělá pod Bezdězem, Ralsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda uzavřela silnici u Doks. Na místě vyhasly tři životy  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.