Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Benefiční koncert Noc s hvězdami vynesl přes padesát tisíc

Jubilejní dvacátý ročník benefičního koncertu Noc s hvězdami přilákal na zámek Zahrádky stovky diváků. Večer prozářily celebrity jako Ilona Csáková, David Deyl nebo slovenská legenda Marcela Laiferová.

Benefiční koncert vynesl téměř 54 tisíc korun. „Šek s vybranou částkou jsme na místě předali starostovi obce Zahrádky Ladislavu Chvojkovi,“ uvedl producent Martin France. Celý výtěžek bude použit na renovaci zámku Zahrádky, který v roce 2003 poničil rozsáhlý požár.

Na nádvoří se během večera vystřídalo mnoho hvězd. Vystoupila zde mimo jiné rockerka Sabina Křováková, Petr Vodnráček nebo kapela The RockSet. „Celý večer se nesl v příjemné atmosféře. Úžasný okamžik byl například, když vystupoval Josef Laufer s hitem Sbohem lásko, já jedu dál a na podium ho přišli podpořit i jeho kolegové,“ dodal France. 

Ani tato akce nezapomněla na letošní sté výročí republiky a někteří zpěváci si naobličej vylepili samolepku české vlajky. 

Foto Noc s hvězdami

Štítky koncert, benefiční, výtěžek, Zahrádky, noc, Ilona Csáková, Marcela Laiferová, David Deyl, Martin France, Sabina Křováková, Josef Laufer, zámek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benefiční koncert Noc s hvězdami vynesl přes padesát tisíc  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.