Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý řidič dodávky naboural čtyři auta a kamion. Před policisty se zamkl

Rozruch způsobil v úterý po půlnoci ve cvikovských ulicích šestadvacetiletý cizinec. Ač byl silně opilý, sedl do dodávky a řídil. Jenže to vůbec nezvládl a ve dvou ulicích naboural čtyři auta. Po nárazu do kamionu pak sjel do příkopu, kde ho našli policisté.

Hlídka se okamžitě vydala dodávku hledat. A našla ho na silnici I/13, kam stihl dojet. „Zde hlídka zpozorovala v příkopu havarované vozidlo a záhy zjistila, že se jedná o hledaný volkswagen. Řidič byl v době příjezdu policistů ve vozidle zamčený, ale na jejich výzvu dveře otevřel a zadržení se nijak nebránil,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Šestadvacetiletý cizinec nadýchal 2,34 promile alkoholu a v příkopu skončil poté, co při vjezdu na hlavní silnici naboural do boku kabiny kamionu přijíždějícího ke Cvikovu od Liberce. „Jen šťastnou náhodou se přitom nezranil. Od včerejšího dne se nachází v policejní cele, odkud bude nejpozději ve čtvrtek předveden před soudce,“ dodala mluvčí.

Podle ní ho soud může za přečin ohrožení pod vlivem návykové látky poslat až na tři roky do vězení. „Škodu, kterou svou opileckou jízdou způsobil, odhadli majitelé aut na 280 tisíc korun,“ uzavřela Baláková.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky řidič, Cvikov, dodávka, policie, Volkswagen, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič dodávky naboural čtyři auta a kamion. Před policisty se zamkl  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.