Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilec usnul při jízdě autem a naboural do značky

Až příliš si přihnul ze sklínky řidič Škody Octavie, který usedl za volant pod vlivem alkoholu. Při jízdě totiž nakonec usnul a vyboural se.

Spánek přemohl podnapilého muže na cestě z České Lípy do Nového Boru. „Muž jel ve směru od České Lípy, když za volantem usnul, vjel mimo vozovku a narazil do dopravní značky,“ popsala incident mluvčí policie Dagmar Sochorová. Vůz se i s mužem zastavil až o náletové dřeviny.

Vše by nasvědčovalo mikrospánku nebo například zdravotnímu problému, jenže policisté neopomněli provést ani dechovou zkoušku, která příčinu havárie rozklíčovala. Muži totiž naměřili 2,26 promile. „Na místě tak řidiči zabavili řidičský průkaz,“ dodala Sochorová. Dotyčný se naštěstí při nehodě nezranil, zato ovšem způsobil škodu, která je odhadována na 33 tisíc korun.

Další okolnosti případu šetří českolipští policisté. Muž je nyní podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, opilý, Škoda Octavia, Česká Lípa, Nový Bor

Opilec usnul při jízdě autem a naboural do značky  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.