Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté vyjeli ke sraženému člověku. Nakonec šlo o opilého muže, neustál tlak větru od vlaku

Oznámení o střetu osobního vlaku s člověkem přijali dnes ráno policisté. To se nakonec nepotvrdilo, šlo totiž o podnapilého muže, který upadl v důsledku okolo projíždějícího vlaku.

„Výpravčí Českých drah oznámil na tísňovou linku 158, že na železeniční trati ve Skalici u České Lípy došlo k údajnému střetu osobního vlaku s osou v kolejišti,” řekla mluvčí policie  Vladimíra Šrýtrová.

Strojvedoucí osobního vlaku, který jel ve směru z České Lípy na Nový Bor si všiml osoby, která se pohybovala v prostoru kolejiště a po projetí zahlédl, že tato osoba leží na zemi. 

Poté, co policisté jeli celou událost prověřit, zjistili, že ke střetu osobního vlaku s osobou vůbec nedošlo. „Podnapilý muž se pohyboval poblíž kolejiště, kdy po projetí vlaku muž neustál nátlak větru, a ten jej pohodil na zem,” dodala mluvčí.

Policisté pak muži dali dýchnout. „Orientační dechová zkouška na alkohol byla pozitivní s naměřenou hodnotou téměř jedno promile,” uzavřela Šrýtrová.

 

Autoři | Foto České dráhy

Štítky vlak, opilý muž, výjezd, policie, osobní vlak, České dráhy, Česká Lípa, Nový Bor, Skalice u České Lípy

Policisté vyjeli ke sraženému člověku. Nakonec šlo o opilého muže, neustál tlak větru od vlaku  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.