Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Fabia vylétla ze silnice a zmizela. V lese nebyla vůbec vidět

Tři jednotky hasičů vyrazily v sobotu odpoledne zasahovaly u nehody osobního auta na silnici číslo 270 mezi Doksy a Mimoní. Jenže fabii hasiči nemohli najít. Řidič totiž vylétl ze silnice, v autě zůstal zaklíněný a nedokázal říct, kde přesně je. Auto totiž ze silnice vůbec nebylo vidět.

Volající, který zůstal v autě na boku uvězněný, nebyl schopen lokalizovat místo havárie. Vzájemná komunikace s operačním důstojníkem nakonec dopadla úspěšně. „Když nás muž slyšel, popsal, že je v nízkém porostu a našli jsme ho. Ze silnice však nebyl automobil vůbec vidět," sdělil z místa řídicí důstojník územního odboru Česká Lípa Jan Přerovský.




Vyprostit zraněného se podařilo hasičům s pomocí žebříku bez použití hydraulických nástrojů. Jelikož se nehoda stala za prudkou zatáčkou, byla komunikace po nezbytně nutnou dobu uzavřena.

„Hasiči provedli protipožární opatření a otočili vůz zpět na kola. Motorovou pilou seřezali drobný porost, aby bylo možné auto vytáhnout na komunikaci,” dodala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky nehoda, břehyňský rybník, hasiči, HZS LK, silnice, havárie, Škoda Fabia, Doksy, Mimoň, Česká Lípa

FOTO: Fabia vylétla ze silnice a zmizela. V lese nebyla vůbec vidět  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.