Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Hledá se posádka zřejmě stříbrné Octavie. Může objasnit nehodu motorkáře

Policisté vyšetřují nehodu motorkáře, ke které došlo už 8. června v 16:45 u lesního divadla blízko Sloupu v Čechách. Motocyklista tam při předjíždění spadl a havaroval. Policie hledá právě posádku auta, které motorka předjížděla.

„V souvislosti s předjížděním jiného vozidla upadl na silnici a potom ještě narazil do osobního vozidla značky Škoda Fabia Combi černé barvy,“ upřesnila mluvčí policie Ivana Baláková.

Průběh nehody by mohla pomoci objasnit posádka osobního vozidla značky Škoda Octavia pravděpodobně stříbrné barvy, které motocyklista před pádem předjížděl. „Octavia podle našich informací měla na místě nehody krátce zastavit. Svědky této dopravní události prosíme, aby nás kontaktovali na známé bezplatné lince 158 nebo emailem na adrese: cl.di.podatelna@pcr.cz. V předmětu prosím uveďte naši značku DN/569/2019,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, pátrání, nehoda, sloup v čechách, havárie, Škoda Octavia, Česko, Škoda Fabia

Hledá se posádka zřejmě stříbrné Octavie. Může objasnit nehodu motorkáře  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.